Σάββατο 31 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Ψηφοδέλτιο Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης

- ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ηλεκτρονικός, υπάλληλος στον ΟΤΕ. Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ. Συμμετέχει στην Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ). Είναι μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- ΑΛΑΜΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, απόφοιτος της ΝΟΕ του ΑΠΘ. Ασχολείται με το εμπόριο. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Καυκασίων Καλαμαριάς.

- ΒΑΛΑΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, δικηγόρος. Διετέλεσε για πολλά χρόνια στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και της ανανεωτικής κομμουνιστικής αριστεράς. Είναι μέλος της Γραμματείας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» και της Κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003».

- ΒΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, καθηγητής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Προϊστάμενος Τμήματος, Διευθυντής Σχολής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής. Εχει συγγράψει πολλά επιστημονικά βιβλία.

- ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, επίκουρος καθηγητής του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ. Είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνοκουβανικής Φιλίας και της Ενωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης. Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- ΖΩΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Είναι Γενικός γραμματέας της Επιτροπής Ειρήνης Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ - ΤΚΜ.

- ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, εργάτρια, υπάλληλος σε σούπερ - μάρκετ. Είναι πρόεδρος της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΘ.

- ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, εργαζόμενος στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ΕΚΘ. Είναι στέλεχος του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) και μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ υπάλληλος στη Δημοτική Επιχείρηση Αγίου Παύλου. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Κτηνιατρικής και μέλος του ΚΣ της ΦΕΑΠΘ. Είναι μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- ΜΩΫΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, οικονομολόγος -φοροτεχνικός. Συμμετέχει ενεργά και αδιάλειπτα στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες πάνω από 23 χρόνια.

- ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (Νένα ), φοιτήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΦΕΑΠΘ και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

- ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ηθοποιός του ΚΘΒΕ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών - ΣΕΗ και Σύμβουλος κρατικών Θεάτρων.

- ΡΑΪΖΗ ΗΛΕΚΤΡΑ, καθηγήτρια Γαλλικής φιλολογίας, απόφοιτος του ΑΠΘ. Είναι μέλος του προεδρείου της Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης.

- ΡΕΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, οικοδόμος. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ΕΚΘ. Σήμερα είναι μέλος της Διοίκησης του ΕΚΘ και μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Γιώτα ), καπνεργάτρια. Είναι πρόεδρος του Παγκαπνεργατικού Σωματείου και μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Καπνεργατικής Ομοσπονδίας.

- ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, λέκτορας στο Τμήμα Μηχανολόγων του ΑΠΘ, με ειδικότητα σε θέματα ενεργειακών πόρων και ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Είναι ΓΓ του Ινστιτούτου Ηλιακής Τεχνικής, μέλος επιτροπών του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- ΤΣΙΜΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, διδάσκει στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

- ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα. Διετέλεσε συνδικαλιστικό στέλεχος εκλεγμένος στα προεδρεία των κλαδικών συνδικαλιστικών οργανώσεων (ΣΥΕΤΕ - ΟΤΟΕ) και του ΕΚΘ.

- ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Αρχαιολόγος, καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εχει πλούσιο επιστημονικό και συγγραφικό έργο. Ειδικεύεται στην έρευνα Νεολιθικής Περιόδου και κάνει ανασκαφές σε προϊστορικούς οικισμούς της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Είναι μέλος πολλών Ευρωπαϊκών Αρχαιολογικών Ινστιτούτων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ