Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Νοτάκης Γιάννης, εκπαιδευτικός, 59 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Ενταγμένος στο εργατικό κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια, εκλεγμένος στο ΔΣ του Συλλόγου φοιτητών ΤΕΦΑΑ. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο. Εκλέχθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ενωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) και στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Είναι εκλεγμένος τα τελευταία 20 χρόνια στο ΔΣ της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (Δυτική Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι, Μενεμένη κ.λπ.). Μέχρι το 2017 μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Βόλβης: Πολυζωίδου Βάσω, απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, εδώ και πολλά χρόνια, στον Σταυρό του δήμου Βόλβης. Εχει υπάρξει μέλος επαγγελματικών φορέων, συλλόγων και κινημάτων στη Θεσσαλονίκη αλλά και στον Σταυρό. Δημοτική σύμβουλος του δήμου Βόλβης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Δέλτα: Χατζηκυριάκου Λίνα, Δικηγόρος, 36 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ και του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών δήμου Δέλτα. Δημοτική σύμβουλος δήμου Δέλτα το 2014. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Θερμαϊκού: Μώραλη Κωνσταντίνα, Εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, 53 ετών. Δημοτική σύμβουλος στον δήμο Θερμαϊκού.

Θέρμης: Καρκατζούνης Φάνης, Εκπαιδευτικός - φιλόλογος στο 1ο Λύκειο Τριλόφου, 40 ετών. Είναι μέλος του ΔΣ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θέρμης. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Β' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός σύμβουλος δήμου Θέρμης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Καλαμαριάς: Αντωνάκης Βικέντιος, Γεωπόνος - ιδιωτικός υπάλληλος, 52 ετών. Απόφοιτος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής της ΣΔ Τσεχοσλοβακίας. Μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας - Θράκης. Δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς.

Κορδελιού - Ευόσμου: Κοκκονάς Αθανάσιος, Ιδιωτικός υπάλληλος, 45 ετών. Απόφοιτος της Σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Λαγκαδά: Γεωργουδάκης Φίλιππος, Συνταξιούχος, 61 ετών. Δημοτικός σύμβουλος δήμου Λαγκαδά. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΝΟ, μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, της Ομοσπονδίας Συνεταιριστικών Υπαλλήλων και της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παύλου Μελά: Παλάντζας Μάριος, Μηχανικός, 26 ετών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Χωροταξίας. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Πυλαίας - Χορτιάτη: Μαάιτα Οδυσσέας, Διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 40 ετών. Εχει διδάξει μαθήματα στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Είναι μέλος της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών και της Ευρωπαϊκής Ενωσης Μηχανικής. Συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Νηπιαγωγείου Πανοράματος και του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος και της Ενωσης Γονέων Πυλαίας - Χορτιάτη. Δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας - Χορτιάτη. Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Νεάπολης - Συκεών: Βέλλης Χαράλαμπος (Μπάμπης), Σπούδασε Χημικός στο ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακά (M.Sc.) στο UMIST Αγγλίας, 67 ετών. Εργάστηκε στη δική του επιχείρηση χημικών προϊόντων και τώρα είναι συνταξιούχος. Ως μέλος της συντακτικής επιτροπής, αρθρογραφεί στο περιοδικό «Αιχμηρά». Συμμετέχει στο φιλειρηνικό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας μας και είναι Γραμματέας της Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Νεάπολης - Συκεών.

Χαλκηδόνας: Μαρκίδης Παναγιώτης, Συνταξιούχος, απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος του ΑΠΘ, 63 ετών. Από το 1982 έως το 1986 εργάστηκε στην ιδιωτική Εκπαίδευση και στη συνέχεια διορίστηκε στη δημόσια Εκπαίδευση έως τη συνταξιοδότησή του το 2014. Το διάστημα 1994-'98 ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κουφαλίων και το 2004-'06 εκλεγμένος στο ΠΥΣΔΕ Γερμανίας, όπου βρισκόταν με απόσπαση. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Ωραιοκάστρου: Θέμελης Αγγελος, Εφοριακός, 67 ετών. Ελαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Διετέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταμιακών Υπαλλήλων και της Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στις ΔΟΥ. Δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ωραιοκάστρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για το οξυμένο πρόβλημα της δυσοσμίας στη Δ. Θεσσαλονίκη (16/3/2019)
ΑΤΙΤΛΟ (11/1/2019)
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία (15/3/2014)
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία (15/3/2014)
Ψηφοδέλτιο Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης (31/1/2004)
Το ψηφοδέλτιο (22/9/1998)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org