Παρασκευή 23 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΒΕΕ
Φυγομαχεί η πλειοψηφία

Τακτική φυγομαχίας ακολουθεί η πλειοψηφία της διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, απέναντι στην αγωγή που έχουν καταθέσει τέσσερις Ομοσπονδίες κατά του διαβλητού αποτελέσματος των αρχαιρεσιών στο τελευταίο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, λόγω της συμμετοχής 43 αμφιλεγόμενων αντιπροσώπων.

Οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ ζήτησαν χτες, πριν εκδικαστεί η αγωγή, την αναβολή της δίκης με την αιτιολογία ότι θέλουν χρόνο για να συλλέξουν και να μελετήσουν τα στοιχεία από Ομοσπονδίες και Σωματεία, για τους αντιπροσώπους που συμμετείχαν στο Συνέδριο. Το αίτημά τους έγινε δεκτό και η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Απρίλη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα σχετικά στοιχεία, πρακτικά γενικών Συνελεύσεων, πρωτόκολλα ψηφοφοριών κλπ., η ΓΣΕΒΕΕ τα είχε στη διάθεσή της πριν από τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, καθώς οι Ομοσπονδίες είναι υποχρεωμένες να τα καταθέσουν! Στη βάση αυτών των στοιχείων, εξάλλου, έγινε η αγωγή από τις Ομοσπονδίες Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου, Επαγγελματιών Βιοτεχνών Λέσβου, Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καρδίτσας.

Το όργιο νοθείας είχε καταγγείλει εξαρχής και με στοιχεία η Αγωνιστική Συσπείρωση - ΔΗΚΕΒΕ, ο μόνος συνδυασμός που αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τους μη νόμιμα εκλεγμένους αντιπροσώπους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ