Τετάρτη 21 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αμφίρροπες αναμετρήσεις

Ανοιχτή η πρόκριση σήμερα για Αρη και Ηρακλή

Sportidea

Ανοιχτή η πρόκριση σήμερα για Αρη και Ηρακλή
Μέρα Κυπέλλου η σημερινή με τις ρεβάνς για τη φάση των «16» του θεσμού και σε κανένα από τα τρία παιχνίδια του προγράμματος δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα, έχοντας το ρευστό αβαντάζ του 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να προσπαθήσει για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Ολεγκ Προτάσοφ αναφερόμενος στη συνάντηση τόνισε μεταξύ άλλων: «Ολα είναι ρευστά. Μπορεί το ένα γκολ να μας δίνει αβαντάζ, όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο». Από τη μεριά του, ο τεχνικός της Σκόντα Νίκος Καραγεωργίου είπε: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, όμως εμείς χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Το ίδιο συμβαίνει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να πάρει την πρόκριση στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, έχοντας το πλεονέκτημα του 1-0 από το ματς στη Λεωφόρο. Ο Ισραηλινός τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς ώστε να σφραγίσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού». Στο στρατόπεδο της ομάδας της Κρήτης ο Γιώργος Φοιρός υποστήριξε: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ έχουμε πιθανότητες για αλλαγή του σκηνικού».

Πιο ρευστό είναι το ματς μεταξύ του Αρη και του Ηρακλή στο γήπεδο της Καλαμαριάς, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες χωρίς τέρματα και είναι όλα ανοιχτά για την πρόκριση.

Νέος τεχνικός για τους κιτρινόμαυρους θα είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος που αντικατέστησε τον Σκόμποε Ολε. Ο νεαρός προπονητής που επιστρέφει και πάλι στον πάγκο τονίζει: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση που αυτόματα θα μας ανεβάσει το ηθικό για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν αφού ο Αρης αξίζει μια καλύτερη τύχη. Πιστεύω ότι σύντομα θα βρούμε το δρόμο μας».

Οσον αφορά τον κόουτς του «Γηραιού» Σουηδό Ματς Γίνμπλαντ, επισήμανε: «Είναι ένα ντέρμπι που όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ο πιο δυνατός και ίσως ο τυχερότερος πάρει την πρόκριση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

14:30 («Θ. Βαρδινογιάννης» - ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ)) ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, 17:00 (Ξάνθη - ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) Ξάνθη - Ολυμπιακός, 21:15 (Καλαμαριά - ΑΛΤΕΡ) Αρης - Ηρακλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ