Τετάρτη 21 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Νοκ άουτ ο Βολκοβίτσκι

Οι φόβοι των «ερυθρολεύκων» επιβεβαιώθηκαν όσον αφορά στον Ρούμπεν Βολκοβίτσκι, καθώς το σπινθηρογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ο Αργεντινός στο αριστερό του πέλμα έδειξε πως έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Πάντως, ο παίκτης ήταν και τυχερός μέσα στην ατυχία του, γιατί το τραύμα - που προήλθε από την πτώση μεταταρσίου που τον ταλαιπωρούσε αρχικά - είναι σε αρχικό στάδιο και γι' αυτό ο χρόνος αποθεραπείας θα είναι σίγουρα πολύ πιο μικρός από τους 2,5 μήνες που μένει κάποιος εκτός δράσης σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο 30χρονος σέντερ εξετάστηκε από το γιατρό της ομάδας κ. Λάκη Νικολάου ο οποίος ενημέρωσε τον Ντράγκαν Σάκοτα για το μέγεθος του προβλήματος. «Ετσι είναι ο αθλητισμός και όταν υπάρχουν προβλήματα δε σταματάνε. Ηταν πολύ σημαντικός παίκτης για μας και η απουσία του είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε τον αγώνα μας», τόνισε ο «Σάλε» μόλις πληροφορήθηκε το πόσο θα μείνει εκτός δράσης ο Βολκοβίτσκι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στο σημερινό παιχνίδι με την Ταού για την Ευρωλίγκα (21.10): «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ισπανική ομάδα. Πολύ πλήρης σ' όλες τις θέσεις, με το καλύτερο γκαρντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, τον Μασιγιάουσκας και πολλούς ψηλούς».

  • «Απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα και την ευχαριστιόμαστε σε όλα τα επίπεδα», έλεγε το μεσημέρι της Τρίτης ο Φώτης Κατσικάρης, τονίζοντας με έμφαση πόσο πολύ αρέσει στον ίδιον και την ΑΕΚ να παίρνει μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Κι είχε λόγο να το κάνει αυτό ο τεχνικός της Ενωσης, διότι προφανώς κατ' αντιστοιχία δεν ευχαριστιέται καθόλου το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου πέφτει πολύ «ξύλο» και οι διαιτητές σφυρίζουν ό,τι τους αρέσει. Αυτά δεν τα είπε, αλλά τα εννοούσε, αν και στο τέλος του ξέφυγε και παραδέχτηκε πως «τόσο σκληρό πρωτάθλημα δεν υπάρχει στην Ευρώπη». Εστω και εμμέσως έστειλε ένα μήνυμα ο Κατσικάρης, το οποίο βεβαίως δύσκολα θα βρει παραλήπτη. Το ερώτημα ωστόσο είναι κατά πόσο θα απολαύσει ο Ελληνας τεχνικός και οι παίκτες του το παιχνίδι κόντρα στην Τσιμπόνα για την Ευρωλίγκα. «Δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου, αλλά έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να προσέξουμε πολύ, γιατί διαφορετικά οι Κροάτες μπορεί να μας... σκοτώσουν».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ