Αναστολή στον Κ. Τέλιο μέχρι την εκδίκαση σε β` βαθμό
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: 21 φορές ισόβια, 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση και 21.000 ευρώ χρηματική ποινή. Δημήτρης Κουφοντίνας: 13 φορές ισόβια, 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση και 23.500 ευρώ χρηματική ποινή. Χριστόδουλος Ξηρός: 10 φορές ισόβια, 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή. Σάββας Ξηρός: 6 φορές ισόβια, 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση και 23.500 ευρώ χρηματική ποινή. Βασίλης Τζωρτζάτος: 4 φορές ισόβια, 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση και 6.500 ευρώ. Ηρακλής Κωστάρης: 1 φορά ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση. Κώστας Καρατσώλης: 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση. Βασίλης Ξηρός: 25 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση. Πάτροκλος Τσελέντης: 25 χρόνια κάθειρξης. Σωτήρης Κονδύλης: 25 χρόνια κάθειρξης Κώστας Τέλιος: 25 χρόνια κάθειρξης. Θωμάς Σερίφης: 17 χρόνια κάθειρξης. Διονύσης Γεωργιάδης: 9 χρόνια κάθειρξης. Παύλος Σερίφης: 8 χρόνια κάθειρξης και Νίκος Παπαναστασίου: 8 χρόνια κάθειρξης.
Οσον αφορά στον Σ. Κονδύλη, η τελική απόφαση του δικαστηρίου για τη συγχώνευση των ποινών του ελήφθη κατά πλειοψηφία. Ενα μέλος του δικαστηρίου μειοψήφησε στην πρόταση που κατέθεσε, η τελική ποινή στον καταδικασθέντα να είναι 19 χρόνια. Επίσης το δικαστήριο δέχτηκε τη χορήγηση αναστολής εκτέλεσης ποινής ως το δεύτερο βαθμό εκδίκασης της υπόθεσης για τον Κ. Τέλιο, αλλά του επέβαλε τους εξής περιοριστικούς όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μια φορά το μήνα, το πρώτο πενθήμερο, στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου της διαμονής του και κατάθεση εγγυοδοσίας 700 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης των Νίκου Παπαναστασίου, Παύλου Σερίφη, Κώστα Καρατσώλη, Σωτήρη Κονδύλη, Διονύση Γεωργιάδη ζήτησαν, λαμβάνοντας το λόγο στη χθεσινή συνεδρίαση, να χορηγηθεί στους εντολείς αναστολή εκτέλεσης ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Ομως, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά τους.
Το δικαστήριο αποφάσισε ακόμη την επιβολή στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων 10 ετών για τους κατηγορούμενους με πρόσκαιρες καθείρξεις, δεδομένου ότι για τους ισοβίτες η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων είναι αυτοδίκαιη. Διέταξε δε την απόδοση των εγγυήσεων και δέχτηκε τα αιτήματα απόδοσης κατασχεθέντων στους Θ. Ψαραδέλλη και Πανουσόπουλο Γιώργο και Κωνσταντίνο και εν μέρει το αίτημα απόδοσης κατασχεθέντων (PC και δισκετών) του Πάτροκλου Τσελέντη και του Σ. Κονδύλη.
Οι κατηγορούμενοι έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση επί της αποφάσεως εντός δεκαημέρου.
Πριν το δικαστήριο καταλήξει στην απόφασή του για συγχώνευση των ποινών, ανακοίνωσε στο ακροατήριο την απόφασή του πάνω στην πρόταση του εισαγγελέα της έδρας και των συνηγόρων υπεράσπισης επί των ποινών. Η απόφαση αυτή ήταν ταυτόσημη με την εισαγγελική πρόταση στο σκέλος των ισοβίων, αλλά προέβλεπε επιμέρους μικρότερες ποινές, αναφορικά με τις πρόσκαιρες καθείρξεις. Συνολικά το δικαστήριο, στο σύνολο των καταδικασθέντων, επέβαλε πρόσκαιρες καθείρξεις μειωμένες κατά 1.687 χρόνια, σε σχέση με αυτά που είχε προτείνει ο εισαγγελέας Χρ. Λάμπρου.
Μετά το πέρας της δίκης, ο εισαγγελέας της έδρας Χρ. Λάμπρου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι άσκησε έφεση υπέρ του νόμου για το σύνολο της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου, αναφορικά με τον Γιάννη Σερίφη και την Αγγελική Σωτηροπούλου (είχαν αθωωθεί κατά πλειοψηφία). Επίσης έφεση άσκησε για τον Ν. Παπαναστασίου για το σκέλος της απόφασης του δικαστηρίου, που τον αθωώνει για τις υποθέσεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Ρόμπερτ Τσαντ και της ανθρωποκτονίας του Χρήστου Μάτη, καθώς για τον Πάτροκλο Τσελέντη για την αθώωσή του στην υπόθεση Τσαντ. Αυτό σημαίνει ότι οι προαναφερόμενοι, ειδικά οι αθωωθέντες, θα ξανακαθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, αφού σημειώνει ότι με την απόφαση του δικαστήριου «αυτό το κεφάλαιο έκλεισε» προσθέτει: «Ελπίζουμε και αναμένουμε ότι οι καταδικασθέντες θα εκτίσουν τις ποινές τους στην ολότητά τους».