Τρίτη 7 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Θέλει και την τύχη

«Τυφλή ή γαλαντόμα;». Η ερώτηση αφορά τη ...θεά τύχη και η απάντηση που... καίει την Εθνική μας θα 'ρθει σήμερα από το μακρινό Τόκιο. Εκεί διεξάγεται η κλήρωση (12μ ώρα Ελλάδας) για τους προκριματικούς ομίλους του 17ου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορεί ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Βασίλης Δανιήλ, να υποστηρίζει πως «όλα εξαρτώνται από μας και όχι από τους αντιπάλους που θα βρούμε μπροστά μας», κατά βάθος όμως, όπως όλοι, ελπίζει σε μια καλή κλήρωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τοποθετήθηκε στο 3ο από τα πέντε ευρωπαϊκά γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με τις Κροατία, ΕΪΡΕ, Σλοβακία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ελβετία, Πολωνία, Λιθουανία. Και αφού βάσει του κανονισμού οι όμιλοι θα καταρτιστούν με μια ομάδα από κάθε γκρουπ δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τα παραπάνω συγκροτήματα. Από τη διαδικασία θα προκύψουν 9 όμιλοι (4 των πέντε ομάδων και 5 των έξι). Τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν Μάρτη 2000 _ Νοέμβρη 2001.

Επικεφαλής των ομίλων θα 'ναι οι Ισπανία, Ρουμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Ολλανδία, Τσεχία, Γερμανία, Βέλγιο, Γιουγκοσλαβία, που τοποθετήθηκαν στο Α` γκρουπ. Τα υπόλοιπα γκρουπ είναι: Β': Αυστρία, Πορτογαλία, Ιταλία, Σκοτία, Ουκρανία, Ρωσία, Αγγλία, Τουρκία, Δανία. Γ': Κροατία, ΕΪΡΕ, Σλοβακία, Ισραήλ, Βουλγαρία, ΕΛΛΑΔΑ, Ελβετία, Πολωνία, Λιθουανία. Δ`: Κύπρος, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ισλανδία, Σκόπια, Λετονία, Βοσνία, Σλοβενία, Ουαλία. Ε`: Γεωργία, Αρμενία, Εσθονία, Βόρ. Ιρλανδία, Αλβανία, Νήσοι Φερόε, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Ανδόρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ