Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί πρωτείων...

«Τα πρωτεία στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση του πολίτη - μεταξύ δημοσίων οργανισμών και φορέων - κατέκτησε το ΙΚΑ το 2003, μέσω του "184"», ανακοίνωσε χτες το Γραφείο Τύπου του Ιδρύματος. Επίσης, ο διοικητής του ΙΚΑ Μ. Νεκτάριος σε συνέντευξή του στα χτεσινά «Νέα» υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν πια ουρές στα ιατρεία του ΙΚΑ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της εταιρίας «Metron Analysis», αναφορικά με το βαθμό ικανοποίησης των καλούντων πολιτών, «προκύπτει η σαφής επιβράβευση των προσπαθειών του ΙΚΑ με ποσοστό κάλυψης των αξιολογικών κριτηρίων κατά 71,5 %, ενώ ο μέσος όρος της χώρας είναι 55,8 %».

Οι ουρές, βέβαια, δεν εξαφανίστηκαν, όπως έχουν επισημάνει πολλές φορές οι γιατροί. Απλά έχουν μεταφερθεί πια στα σπίτια. Είναι ανόητο να περιμένει κανείς στα ιατρεία όταν δεν έχει ραντεβού, ενώ τα επείγοντα κατά βάση περιστατικά προωθούνται στα δημόσια νοσοκομεία. Επειτα το κλείσιμο των ραντεβού είναι ένας μόνος δείκτης και πρέπει να συνεκτιμηθεί με το σύνολο των υπηρεσιών και παροχών του Ιδρύματος. Εκτός του ότι δεν έχει γίνει καμιά τέτοια έρευνα, αν ανοίξει την καρδιά του ο κοσμάκης κανείς δεν ξέρει τι βαθμός αγανάκτησης θα καταγραφεί.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ