Σάββατο 23 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε πόλεις και χωριά

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για τη μεγάλη κορύφωση του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στις 18, 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια και σ' αυτό το διάστημα αναμένεται να γίνουν ακόμα πολλές εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά όλης της χώρας. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες είναι:

Σήμερα Σάββατο:

- Στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στην πλατεία Νομαρχίας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει η Μαίρη Ντουντούμη, γραμματέας Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Ζίτσα Ιωαννίνων, στην πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ κάνουμε την αμφισβήτησή μας δύναμη αγώνα και ανατροπής», θα μιλήσει ο Κ. Ευσταθιάδης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

Αύριο Κυριακή:

- Στη Μύρινα Λήμνου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρος Σκοπελίτης.

- Στο Πύργο Ηλείας, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, προβολή αντιπολεμικού υλικού, και θα μιλήσει η Μαίρη Ντουντούμη, γραμματέας Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Λευκίμμη Κέρκυρας, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ριγγλάδων, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Μη "φτιάχνεσαι" στα μέτρα τους. Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετέχουν ο Αντώνης Σιούφης, γιατρός και η Ελίνα Χερικάκη, γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, στην πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ κάνουμε την αμφισβήτησή μας δύναμη αγώνα και ανατροπής», θα μιλήσει η Αθ. Γκεσούλη, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων της ΚΝΕ.

Την Τετάρτη 27/8:

- Στο Καρλόβασι Σάμου, στις 8 μ.μ., στο 1ο Δημοτικό σχολείο (Πορφυριάδα).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ