Παρασκευή 22 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συγκεντρώσεις της ΠΑΣΥ στη Θεσσαλία

Ενημερωτικές συγκεντρώσεις, με θέμα την ενδιάμεση αναθεώρηση της ΚΑΠ και τις επιπτώσεις της στην ελληνική γεωργία, διοργανώνουν οι τοπικές επιτροπές της ΠΑΣΥ σε νομούς της Θεσσαλίας. Στις συγκεντρώσεις θα συμμετάσχουν αγωνιστές, που δραστηριοποιούνται στο αγροτικό συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό κίνημα, αλλά και κάθε άλλος αγρότης που ενδιαφέρεται να μάθει τι τον περιμένει με τα νέα αντιαγροτικά μέτρα που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες. Μπορούν, επίσης, να συμμετάσχουν εκπρόσωποι οργανώσεων και μαζικών φορέων των άλλων λαϊκών στρωμάτων της πόλης και του χωριού, καθώς κοινά είναι τα προβλήματά τους με τη μικρομεσαία αγροτιά και κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας.

Στις συγκεντρώσεις θα συζητηθεί ακόμα το πώς θα αναπτυχθούν οι νέοι αγώνες του αγροτικού κινήματος για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ενίσχυση της δράσης της ΠΑΣΥ μέσα στο αγροτικό κίνημα και τη διεύρυνση της επιρροής της στον αγροτικό κόσμο.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν την Τρίτη 26 Αυγούστου στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 29 Αυγούστου στη Λάρισα και την 1η Σεπτέμβρη στην Καρδίτσα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ