Πέμπτη 7 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Συνεχίζει το ταξίδι του

Συνεχίζεται το κόκκινο σεργιάνι στις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας και το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» βάζει πλώρη τις επόμενες μέρες για τη Μυτιλήνη, την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Λάρισα και τη Φθιώτιδα, με συναυλίες, συζητήσεις, ομιλίες, χορούς.

  • Στο νομό Φθιώτιδας θα γίνει σήμερα προφεστιβαλική εκδήλωση στις 8:30 το βράδυ, στην Αταλάντη, όπου θα μιλήσει ο Κων. Μπασδέκης, μέλος ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας.
  • Στα Χανιά, το θέμα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι της υπαίθρου. Η αυλαία ανοίγει αύριο, Παρασκευή στο Καστέλι, στις 8 το βράδυ. Ενώ θα ακολουθήσουν την Κυριακή 10 Αυγούστου, στις Βουκολιές, στις 8 μ.μ. και τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, στα παλιά Ρούματα, επίσης στις 8 το βράδυ.
  • Το Σάββατο 9 Αυγούστου, θα γίνει προφεστιβαλική εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου, στα Φάρσαλα, στις 9 το βράδυ, με θέμα: «Από τα αδιέξοδα της αγροτιάς στα δίχτυα του μισθοφορικού στρατού». Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Σκόκας, γραμματέας της ΝΟ Λάρισας. Εκδήλωση θα γίνει και στην κεντρική πλατεία, στα Κρανιά Ελασσόνας, στις 9 το βράδυ, με θέμα: «Θεσσαλονίκη, η επόμενη μέρα». Ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Κούρτης, μέλος του ΝΓ Λάρισας.
  • Την Κυριακή 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση, στην πλατεία Σαπφούς, στη Μυτιλήνη, όπου θα μιλήσει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Την Τετάρτη 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Χαραμίδα Λουτρών, στο χώρο του κάμπινγκ, θα μιλήσει στις 8:30 το βράδυ, η Ελένη Μπέλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Η αναγκαιότητα και η επικαιρότητα του σοσιαλισμού σήμερα».

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο

Το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ξεδιπλώνει τα πανιά του και στη Ζάκυνθο, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Αυγούστου, στην πλατεία Σολωμού, στις 8:30μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ