Πέμπτη 6 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διαψεύδουν διάσταση απόψεων για την Ολυμπιάδα

Τίποτα το καινούριο, πέρα από τα χιλιοειπωμένα και ήδη γνωστά κατά καιρούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, δεν πρόσθεσε η χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά την οποία έγινε ενημέρωση από την πρόεδρο του «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου και τον υπουργό Πολιτισμού Ε. Βενιζέλο.

Ο υπουργός Πολιτισμού προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και τις φήμες περί διαφωνιών με την Γ. Αγγελοπούλου σε θέματα προετοιμασίας των Αγώνων και χαρακτήρισε το θέμα ανύπαρκτο. Είπε ακόμα ότι κανένας δεν εφαρμόζει προσωπικές πολιτικές και ότι ο ίδιος ενεργεί στο πλαίσιο της διυπουργικής επιτροπής και των οδηγιών του πρωθυπουργού που έχει την προσωπική ευθύνη. «Εγώ ενεργώ ως εντολοδόχος της διυπουργικής επιτροπής εκ μέρους όλων των συναδέλφων», είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε ότι με την Γ. Αγγελοπούλου δεν έχει να χωρίσει τίποτα, σημειώνοντας ότι τόσο ο ίδιος, αλλά και η πρόεδρος του «Αθήνα 2004» έχουν πλήρη συναίσθηση των ευθυνών τους.

Από την πλευρά της, η Γ. Αγγελοπούλου περιορίστηκε να χαρακτηρίσει φυσικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις. Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής υπενθύμισε ότι ρόλος της εταιρίας, την οποία διευθύνει, είναι να επισημαίνει τα προβλήματα και να προτείνει λύσεις. Η Γ. Αγγελοπούλου δέχτηκε να δώσει στην αντιπολίτευση τον κατάλογο των 115 εργαζομένων στην εταιρία που δεν έχουν προσληφθεί μέσω προκήρυξης, όπως δίνει το δικαίωμα το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του «Αθήνα 2004».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ