Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Συρμού» μουσικό «γαϊτανάκι»

Β. Λέκκας
Β. Λέκκας
Ενα μουσικό γαϊτανάκι στήνεται αύριο, Τσικνοπέμπτη, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ», τηλ. 210 5203.661), προσκαλώντας σε μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια αγαπημένα, χορό και ουσιαστική διασκέδαση. Ο Βασίλης Λέκκας, από τις 11 μ.μ., ξεδιπλώνει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό μας τραγούδι και προσαρμοσμένο στο χαρακτήρα της βραδιάς.

Ο Διονύσης Τσακνής ολοκληρώνει την Κυριακή (2/3) τον επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεών του στο «Συρμό». Την Παρασκευή και το Σάββατο (10.30 μ.μ.) τραγουδά με τη συμμετοχή της Χρυσούλας Κεχαγιόγλου και του τριμελούς φωνητικού σχήματος «ΣοΝάΜα», ενώ την Κυριακή (9 μ.μ.) στο πρόγραμμα παρεμβαίνει με ανατρεπτικό χιούμορ και τραγούδια το συγκρότημα «ETSI DE».

Κάθε Σάββατο μεσημέρι, ο «Συρμός» γίνεται βήμα έκφρασης νέων δημιουργών και νεανικών συγκροτημάτων. Στη σκηνή του φιλοξενούνται ερασιτέχνες και πρωτοεμφανιζόμενοι μουσικοί, παρουσιάζοντας φρέσκα τραγούδια και μουσικές, νεανικό λόγο, δεξιοτεχνία και ανησυχίες. Αυτό το Σάββατο (1/3), στις 3 μ.μ., εμφανίζονται τα συγκροτήματα «Εξώδικον», «Proxima», «Βάμα στο χάος» και «Ρουά ματ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 5203.661.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ