Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
Κινητοποιήσεις για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος

Σε διήμερη προειδοποιητική αποχή και κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη προχωρούν οι γονείς και οι μαθητές τη Δευτέρα και την Τρίτη 10 και 11 του Φλεβάρη, απαιτώντας να λυθεί το κτιριακό πρόβλημα. Την απόφαση για την κινητοποίηση έχουν πάρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος και η Αθλητική Ενωση.

Η αποχή, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, είναι προειδοποιητική, αφού έχουν προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα σειρά κινητοποιήσεων προκειμένου να ακουστούν και να εκθέσουν τα αιτήματά τους. Απαιτούν την ίδρυση-εγκατάσταση 2ου δωδεκαθέσιου σχολείου, τη μόνιμη εγκατάσταση του 2ου Νηπιαγωγείου και ίδρυση τρίτου νηπιαγωγείου, ίδρυση του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου, δωδεκαθέσιου (του οποίου η κατασκευή συζητείται εδώ και 10 χρόνια, ενώ 250 παιδιά της περιοχής αναγκάζονται να πηγαίνουν για μάθημα στο Μαρκόπουλο) καθώς και του 1ου και 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου στο Πόρτο Ράφτη.

Μετά τη διήμερη αποχή, έχει αποφασιστεί να προχωρήσουν σε παράσταση μπροστά από το Εκθεσιακό Κέντρο Αμαρουσίου, την 1η του Μάρτη, σε αποκλεισμό και διαδήλωση στον Ιππόδρομο στις 18 του Μάρτη, σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση στις 28 του Μάρτη στο Δημοτικό Σχολείο καθώς και σε διαδήλωση και αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του Ιπποδρόμου και του Σκοπευτηρίου κατά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων τον Αύγουστο του 2004.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ