Σάββατο 28 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Στο πλευρό των κατοίκων

Η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των κατοίκων. Ετσι, και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσει τον αγώνα της, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει, ώστε να λυθούν τα προβλήματα υπέρ αυτών που μεροληπτεί, όπως κατ' επανάληψη είχε σημειώσει και προεκλογικά.

Ο Σπ. Χαλβατζής, επικεφαλής και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, είχε επισκεφθεί και παλαιότερα τα αυθαίρετα του Ν. Κόσμου, στο λόφο Κυνοσάργους. Σε αυτή την περιοχή, που αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα μπαλκόνια της Αθήνας, συζήτησε με τους κατοίκους και έμαθε τα προβλήματά τους. Οπως είχε τότε δηλώσει, το ιδιωτικό συμφέρον «επιδιώκει να διώξει τους κατοίκους από τα σπίτια τους, τα οποία χρονολογούνται από το 1920, για να "μεταμορφώσει" και αυτό το χώρο, να τον "εκσυγχρονίσει", να τον "αναβαθμίσει", για να τον καταστρέψει και βεβαίως να τον αξιοποιήσει εμπορικά».

Παράλληλα, ο επικεφαλής της παράταξης, είχε τότε υπογραμμίσει πως «με την πάλη των κατοίκων, με τη συμπαράσταση των δυνάμεων της "Συμπαράταξης" και των φορέων στην περιοχή, τα συμφέροντα των καταπατητών, των κερδοσκόπων, αυτών οι οποίοι δεν υπολογίζουν τίποτα παρά μόνον το κέρδος, δε θα μπορέσουν να περάσουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ