Σάββατο 19 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Ο ατρόμητος Τζο»

Ενας «μέτριος» άνθρωπος, ανώνυμος εργαζόμενος σε μεγάλη επιχείρηση, διαζευγμένος. Αισθάνεται την οργή να τον πνίγει, όταν ο νταής του γραφείου τον εξευτελίζει μπροστά στη μικρή του κόρη. Το περιστατικό παρακινεί τον Τζο να ξεκινήσει μια προσπάθεια με στόχο την απολύτρωση ή τουλάχιστον να πάρει τη ρεβάνς από τον νταή Μαρκ.

Εμπορική κωμωδία που την έχουμε ξαναδεί σε πολλές μορφές της. Είναι το σύνδρομο της εποχής η «επιφάνεια» αν είναι κάποιος ν' αλλάξει στάση ζωής και ενδιαφέρεται μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση τότε έχουμε χάσει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείτε την ταινία, Αν θέλετε τόσο πολύ να γελάσετε και να κλάψετε μαζί δείτε τηλεόραση, αφού κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή το βράδυ.

«Joe Somcbody»: Αμερικανική κωμωδία παραγωγής 2002. Σκηνοθεσία: Τζον Πάσκουιν. Με τους: Τιμ Αλεν, Τζιμ Μπελούσι, Κέλι Λιντς, Τζούλι Μπάουεν, Χέιντεν Πανεριέρ.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ