Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Θεωρητικά εύκολο έργο

Μετά τις καλές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό και Ξάνθη, ο «Δικέφαλος» καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλιθέας. Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να αγωνίζονται στην Τούμπα (17:30), όμως αυτό δεν είναι και τα πάντα στην προσπάθεια των γηπεδούχων, καθώς η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών που έχουν οι Αθηναίοι κάνουν την αναμέτρηση αξιοπρόσεκτη.

Παράλληλα με τα τρία παιχνίδια για την Α' Εθνική, σήμερα διεξάγονται δύο αγώνες για τη Β' Εθνική. Τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στο γήπεδο Περιστερίου (17:00), όπου Ατρόμητος και Φωστήρας «συγκρούονται» για μια θέση στο... ρετιρέ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 3 στα 3, ενώ από την άλλη, ο «φονέας των γιγάντων» θέλει το τρίποντο για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο άλλο παιχνίδι, η Χαλκηδόνα υποδέχεται τον Πατραϊκό (17:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ»).

Οφείλουμε να τονίσουμε πως μέχρι την ώρα που γραφόταν το κυριακάτικο φύλλο, δεν ήταν γνωστές οι ημερομηνίες. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι Χαλκηδόνα - Πατραϊκός είναι σήμερα και όχι αύριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ