Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Νίκη πάση θυσία

Μονόδρομος είναι η νίκη τόσο για τον Ηρακλή όσο και για τον Ολυμπιακό. Στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, που όμως θα τους ανυψώσουν το ηθικό ενόψει των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στο παιχνίδι που θα γίνει στη Νέα Ευκαρπία (21:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ»), παρουσία και των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην επιτυχία. Αλλωστε, τα ντέρμπι έχουν άλλο κύρος και όπως τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αρέσουν στους παίκτες αλλά αυτό που φοβάται είναι το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουν σήμερα. Από τον «Γηραιό» θα απουσιάσουν οι Μπαχράμης και Νασιόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τάκης Λεμονής προσπαθούσε να κρατήσει το μυαλό των παικτών του μακριά από τη Λεβερκούζεν, την οποία αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη Τετάρτη. Μάλιστα, τους τόνισε τη σημασία του σημερινού αγώνα καθώς με ενδεχόμενη νίκη, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. «Για μας έχει μεγάλη σημασία το παιχνίδι με τον Ηρακλή» είπε στους παίκτες του ο Ελληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Ευχάριστος πάντως είναι ο πονοκέφαλος για τον Λεμονή, καθώς κανένας ποδοσφαιριστής του δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ