Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Καρδίτσα περιόδευσε ο Τ. Τσιόγκας

Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους της Καρδίτσας πραγματοποίησε ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ, όπου είχε γόνιμο και πλούσιο διάλογο με τους εργαζόμενους για τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, ο Τ. Τσιόγκας, επικεφαλής κλιμακίου της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου Καρδίτσας, τη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης- Αποχέτευσης και το οινοποιείο της Ενωσης Συνεταιρισμών. Επίσης, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων της Ενωσης.

Στις συζητήσεις που είχε με τους εργαζόμενους ο Τ. Τσιόγκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επίθεση που δέχονται τα ασφαλιστικά δικαιώματα, καταγγέλλοντας την ψήφιση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος στη Βουλή. Υπογράμμισε, δε, ότι οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους απέρριψαν αυτό το νόμο της κυβέρνησης. Και επισήμανε ότι η εργατική τάξη απέναντι στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης- ΕΕ-βιομηχάνων πρέπει να αντιτάξει την ταξική της πάλη για την υπεράσπιση και διεύρυνση όλων των δικαιωμάτων που με αγώνες και αίμα κατακτήθηκαν.

Οσον αφορά τους αγρότες ο Τ. Τσιόγκας κατήγγειλε την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, προσθέτοντας ότι στόχος αυτής της πολιτικής είναι το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτικών νοικοκυριών και η δημιουργία μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων.

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Καρδίτσα ο Τ. Τσιόγκας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Γυναικών της ΝΕ, στην αίθουσα της ΤΕΔΚ με θέμα: «Η ανεργία και η Κοινωνική Ασφάλιση των γυναικών μπροστά στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ