Σε μαζική συμμετοχή καλούν τα σωματεία, στις 6 μ.μ. στο «Κάραβελ»
Σε μαζική συμμετοχή στην κατάθεση στεφάνων που θα κάνει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής καλεί το ΠΑΜΕ τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία σήμερα Πέμπτη στις 6 μ.μ., με σημείο συνάντησης το πάρκο δίπλα από το ξενοδοχείο «Κάραβελ», ώστε με πορεία να φτάσουν στο Θυσιαστήριο της Λευτεριάς.
Το ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα τιμούν τους 200 ήρωες κομμουνιστές που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944, τους 200 που «περπάτησαν προς τον θάνατο με το κεφάλι ψηλά, γιατί είχαν ήδη διαλέξει στρατόπεδο. Το στρατόπεδο ήταν η εργατική τάξη, ο λαός, η λευτεριά, ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό, στον φασισμό, στην κατοχή, η υπόθεση της απελευθέρωσης από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Βαδίζουμε στον δρόμο της ανατροπής που χάραξαν οι ήρωες και πρωτοπόροι της ταξικής πάλης, από τους εργάτες του Σικάγο του 1886 μέχρι τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής του 1944.
Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους, οργάνωση και αγώνας για την ανατροπή του συστήματος της εκμετάλλευσης!».