Την αταλάντευτη στάση του Κόμματός τους αναγνωρίζουν οι εργαζόμενοι της χώρας, τιμώντας έμπρακτα το 22ο Συνέδριο του ΚΚΕ, που ξεκινά σήμερα.
Σε μια συγκινητική κίνηση, εργαζόμενοι στο κατάστημα της «Leroy Merlin» στον Πειραιά προσφέρουν 500 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση για να τιμήσουν το 22ο Συνέδριο.
«Ενισχύουμε με 500 ευρώ από το υστέρημά μας το Κόμμα της Εργατικής Τάξης, της τάξης που δίνει αγώνα ενάντια στην πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου, του κράτους του και των κυβερνήσεών του, για ένα καλύτερο μέλλον.
Σε έναν κόσμο που φλέγεται, ο λαός με το ΚΚΕ μπροστά μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής. Ευχόμαστε το Συνέδριο του Κόμματος που μας γεμίζει περηφάνια να δυναμώσει τον αγώνα για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Για τον Σοσιαλισμό», αναφέρουν.