Τετάρτη 8 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2025
Το πρώτο βήμα ψάχνει η Εθνική

Υποδέχεται στην Κοζάνη την Ολλανδία στον πρώτο από τους αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν την πρόκριση

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χάντμπολ του 2025 θέλει να κάνει σήμερα η Εθνική ανδρών, φιλοξενώντας την Ολλανδία στην Κοζάνη (ΔΑΚ Λυκόβρυσης, 17.15 - ΕΡΤ3), στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη φάση των μπαράζ για την πρόκριση. Στόχος της Εθνικής είναι καταρχάς η νίκη, και ει δυνατόν με μια διαφορά που θα της επιτρέψει να πάει με άλλον «αέρα» στη ρεβάνς στο Αϊντχόφεν σε λίγες μέρες (12 Μάη).

Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο τεχνικός της Εθνικής Γιώργος Ζαραβίνας στάθηκε στις επιτυχίες της τελευταίας χρονιάς, χάρη στις οποίες - όπως είπε - η ομάδα κέρδισε τον σεβασμό όλων, ενώ χαρακτήρισε τους «Οράνιε» μία από τις πλέον δυνατές και έμπειρες ομάδες του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Εξέφρασε όμως την πίστη του στις δυνατότητες των Ελλήνων διεθνών, καθώς και την αισιοδοξία του ότι μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους και να πάρουν την πρόκριση.

Την 20άδα της Εθνικής αποτελούν οι: Mπόσκος, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής, Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος, Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Τζωρτζίνης, Τόσκας, Παναγιώτου, Τσακουρίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ