Τετάρτη 8 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Οριστικά στις 25 Μάη στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Παραμένει ερωτηματικό η παρουσία ή μη φιλάθλων

Οριστικά το Σάββατο 25 Μάη θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και με ώρα έναρξης τις 20.30, όπως επισημοποίησε η ΕΠΟ. Οπως αναμενόταν, η Ομοσπονδία προχώρησε στη μετάθεση του αγώνα μία βδομάδα μετά την ημερομηνία για την οποία είχε οριστεί (19 Μάη), λόγω της γενικότερης αναστάτωσης στο πρόγραμμα της Super League λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο Conference League.

Για τη συγκεκριμένη μετάθεση η ΕΠΟ φέρεται να έλαβε και το «πράσινο φως» από την UEFA σε σχετικό ερώτημα που απέστειλε, καθώς εκείνη τη μέρα διεξάγεται και ο τελικός του Champions League γυναικών και είναι γνωστή η πρόθεση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας να μη συμπίπτουν ευρωπαϊκοί αγώνες με εγχώριους. Το γεγονός όμως ότι στις 25 Μάη είναι προγραμματισμένοι και οι τελικοί Κυπέλλου σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Σκοτία άνοιξε τον δρόμο προκειμένου να οριστεί για τότε και ο ελληνικός τελικός.

Αυτό που παραμένει «σίριαλ» λίγες μόλις βδομάδες πριν τον τελικό είναι, για μία ακόμα χρονιά, το ζήτημα της παρουσίας ή μη φιλάθλων στις εξέδρες. Η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες, ενώ θα εξαρτηθεί και από το αν τελικά θα τοποθετηθούν στο γήπεδο, όπως έχει υποσχεθεί ο δήμος Βόλου, τα συστήματα καμερών και ταυτοποίησης που προβλέπει ο νέος νόμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ