Τρίτη 30 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ BOΡΓΙΑΖΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, που στις 12/11/2017 «έφυγε» από τη ζωή, η σύζυγός του Χριστίνα και ο γιος του Κυριάκος, ενόψει της Πρωτομαγιάς, προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Αλλη μια Πρωτομαγιά λείπει από κοντά μας η αγαπημένη σύζυγος και μητέρα ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, σεμνή αγωνίστρια μέχρι το τέλος της σύντομης ζωής της. Η βαθιά της αφοσίωση στην υπόθεση της εργατικής τάξης, η συνέπειά της στους αγώνες και τα δικαιώματα του λαού, για τα ιδανικά του Κομμουνιστικού Κόμματος, τις αξίες του Σοσιαλισμού, θα μας συντροφεύουν στους αγώνες του σήμερα και του αύριο, ώσπου να κερδίσουν η ζωή, ο Σοσιαλισμός, ο Κομμουνισμός.

Η απουσία σου, συντρόφισσα, μας γεμίζει νοσταλγία, μας πονάει πολύ ειδικά τώρα, μπροστά στην Απεργία της 1ης Μάη, γιορτή της τάξης μας, που καμάρωνες ότι αυτή τη μέρα γεννήθηκες. Ερχεσαι πιο έντονα στο πλάι μας, πάντα γελαστή, κρατώντας την κόκκινη σημαία του αγώνα.

Στη μνήμη της συντρόφισσας Κικής, ο σύζυγος Βαγγέλης και τα παιδιά της Σοφία, Μαργαρίτα και Χαράλαμπος προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ευγένειας-Χαραυγής, το ποσό των 200 ευρώ.


ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ