Τετάρτη 6 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη

- Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Ανιχνεύοντας το ρεμπέτικο», στις 7 μ.μ. στη Ρόδο, στο μεζεδοπωλείο «Κελάρι» (Δαμασκηνού 87). Την παρουσίαση θα κάνει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ και συγγραφέας του βιβλίου.

- Η ΚΟ Γρεβενών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν, με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε», στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Γρεβενών. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο 9 Μάρτη

- Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7.30 μ.μ., στο καφενείο Σταυρουλάκη (κεντρική πλατεία Βουκολιών), εκδήλωση με θέμα: «Η αγροτιά στον αγώνα ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ. Οι θέσεις του ΚΚΕ!». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

- Η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική συγκέντρωση, με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 10 Μάρτη

- Η Τομεακή Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική εκδήλωση, με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!», στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ