Κυριακή 13 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
Τροχοί
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ τιμή των 250.000 δρχ. (συμπεριλαμβανομένης και της τοποθέτησης) προσφέρει το air condition του Suzuki Jinny η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ. Προνομιακή θεωρείται και η τιμή των ζαντών αλουμινίου που έπεσε στις 100.000 δρχ. Ετσι το δημοφιλέστερο 4Χ4 για το 1999, γίνεται ακόμη ελκυστικότερο αφού οι μειώσεις των αξεσουάρ δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να φέρει το δικό του Jinny στα προσωπικά του γούστα.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία για το 1999 είναι η HIUNDAI ΕΛΛΑΣ Π. Ρ. Δάβαρης, σύμφωνα με τον πρόεδρο HMC Ευρώπης, ο οποίος προχώρησε και στην ανάλογη βράβευση. Η ελληνική αντιπροσωπεία διέθεσε το 1999 22.484 αυτοκίνητα κατακτώντας το 8,6% της αγοράς. Ο πρόεδρος κ. Κιμ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε όλους για τη σκληρή δουλιά, υποσχόμενος κάθε δυνατή υποστήριξη. Στην αντιφώνησή του ο πρόεδρος της HIUNDAI ΕΛΛΑΣ, Π. Δάβαρης δήλωσε ότι στόχος της εταιρίας είναι εκτός των πωλήσεων η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους καταναλωτές, η εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών και η ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.

ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ κατά της σκουριάς διευρύνει η Peugeot στα 12 χρόνια. Ετσι όσα αυτοκίνητα της εταιρίας πωλούνται μετά την 1/1 καλύπτονται με εγγύηση βαφής 3 ετών, κατά της σκουριάς 12 ετών και μηχανικών μερών 1 έτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των εγγυήσεων προσφέρεται δωρεάν οδική βοήθεια ενός χρόνου, μέσω της Peugeot Assistance, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, η οποία ανταποκρίνεται στην τηλεφωνική κλήση του 2287.000 και καλύπτει οποιαδήποτε ακινητοποίηση από βλάβη όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

ΝΕΟ «αφεντικό» στο Διοικητικό Συμβούλιο της General Motors εξελέγη ο G. Richard Wagoner, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον 61χρονο John Smith την 1η Ιουνίου. Ο Smith θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως ενδιάμεσο πρόσωπο επικοινωνίας μεταξύ Διοικητικού Συμβουλίου και διοίκησης GM, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τα όσα έχουν κατορθώσει αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για το μέλλον. Οσο για το νέο chief executive officer, αφού υπογράμμισε τη συνεισφορά του Smith, πρόσθεσε ότι τον θεωρεί ανεκτίμητο κεφάλαιο για το μέλλον. Το υπόλοιπο ΔΣ παρέμεινε ως είχε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ