Σάββατο 18 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 19 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Το πρόγραμμα του Δ. Κουτσούμπα
  • Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα κάνει την εισαγωγική ομιλία το Σάββατο 18 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στην ιδρυτική συνάντηση μιας νέας περιφερειακής οργάνωσης συνεργασίας των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων της Ευρώπης, με την επωνυμία Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Δράση (ΕΚΔ), που θα γίνει στην Αθήνα, στην έδρα της ΚΕ, μετά από πρόσκληση του ΚΚΕ (βλέπε και σελ. 13).
  • Επίσης το Σάββατο 18 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., θα παραβρεθεί στη μουσική παράσταση «Εγώ ο Μίκης», αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, που οργανώνει ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Χορωδία Αταλάντης» και θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Μητρόπολης Φθιώτιδας (Μ. Αλεξάνδρου & Αγράφων).
  • Τη Δευτέρα 20 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό.
  • Την Τετάρτη 22 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Αττικής και το Τμήμα ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Η νέα επίθεση της κυβέρνησης στους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, επιστήμονες και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ