Τρίτη 7 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Η μικρή λέξη αγάπη» στο «Από Κοινού Θέατρο»

«Η μικρή λέξη αγάπη» του Αύγουστου Κορτώ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου, παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 το βράδυ στο «Από Κοινού Θέατρο» (Ευπατριδών 4, Γκάζι), με τις Αγγελική Ξένου και Βασιλική Κούλη.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πατάκη» και θίγει το ευαίσθητο και δυστυχώς συνεχώς επίκαιρο θέμα της έμφυλης και οικογενειακής βίας.

Η Μάντια, το κορίτσι από το Τυφλό Νερό, έμαθε τι θα πει βία από πρώτο χέρι. Μέσα στην οικογένεια, από το χέρι του πατέρα. Εφτασε η ώρα που το έσκασε από τον βασανιστή της για μια καλύτερη ζωή, αλλά την περίμενε ένας νέος κύκλος βίας... Πίσω από έναν έρωτα, καλά κρυμμένος, ένας νέος βασανιστής. Ενας νέος κύκλος βίας, πιο επώδυνος. Ενα κορίτσι ακροβατεί και μας λέει την ιστορία του...

Η μουσική είναι του Οδυσσέα Γκάλλιου, η κίνηση της Μαρίνας Μαυρογένη, οι φωτισμοί του Γιώργου Ζιώγαλα, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Απατσίδου.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 211 4057249

Τιμές εισιτηρίων: Παρασκευή: Γενική είσοδος 12 ευρώ, Σάββατο: 15 ευρώ (κανονικό) - 10 ευρώ (μειωμένο: φοιτ., ανεργ., ΑμεΑ, ομαδικές κρατήσεις άνω των 10 ατόμων)

Ηλεκτρονική προπώληση: more.com.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ