Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Συμμετέχουν στη σύσκεψη για τον γιορτασμό των 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας

Τη συμμετοχή τους στη σύσκεψη για την οργάνωση του γιορτασμού των 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου αποφασίζουν φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας. Το κάλεσμα για τη σύσκεψη, που πραγματοποιείται αύριο, Πέμπτη, στις 19.00 στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), έχει απευθύνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας προς τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα μαθητικά συμβούλια. Ανταποκρινόμενοι, μια σειρά φοιτητικοί σύλλογοι συμμετέχουν για να οργανώσουν μαζί με τα εργατικά σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς τον αγωνιστικό γιορτασμό της σημαντικής επετείου. Αλλωστε, τονίζεται στο κάλεσμα:

«Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου μάς διδάσκει ότι ο αγώνας του λαού και της νεολαίας "φώτισε" και τους πιο σκοτεινούς καιρούς! Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος απέναντι στους αγώνες του λαού! Μας δείχνει τον δρόμο της σύγκρουσης με το σύστημα, τις απαγορεύσεις και την καταστολή, μας δείχνει τη δύναμη του οργανωμένου κινήματος. Οτι το σύνθημα ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ - ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ είναι επίκαιρο γιατί ο αγώνας για την ειρήνη και τη φιλία των λαών συνεχίζεται ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ».

Δεκάδες είναι οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων. Ηδη απόφαση συμμετοχής στη σύσκεψη έχουν πάρει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι: Φιλοσοφικής, Οδοντιατρικής, Νοσηλευτικής, Κοινωνιολογίας, Μαθηματικού, Γεωλογικού, Δασκάλων και Νηπιαγωγών του ΕΚΠΑ, Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ, Σχολής Μηχανικών, Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας, Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, Σχολής Επιστημών Υγείας του ΠαΔΑ, οι Σύλλογοι Οικοτρόφων της ΦΕΑ, της ΦΕΠΑ και των ΝΦΕΕΜΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ