Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - SUPER CUP
Το τρόπαιο ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό κατέληξε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο χάντμπολ ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του Super Cup μετά τη νίκη τους σε ένα συγκλονιστικό τελικό επί της ΑΕΚ με 25-26 στην παράταση, με την κανονική διάρκεια να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες 22-22. Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι αποτέλεσε το πρώτο επίσημο για τη νέα σεζόν για τους δύο αντιπάλους, εντούτοις και οι δύο πρόσφεραν αρκετό θέαμα παλεύοντας εξίσου για τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Με τον τελικό μάλιστα να κρίνεται σε... νεκρό χρόνο στο δεύτερο πεντάλεπτο της παράτασης με το γκολ του Σάββα Σάββα που έδωσε τη νίκη και το τρόπαιο στους Πειραιώτες. Αυτό είναι το δεύτερο Σούπερ Καπ που κατακτά ο Ολυμπιακός και ο όγδοος τίτλος του τμήματος χάντμπολ της ομάδας.

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 4, Ζάμπιτς 1, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 10, Μάλλιος 1, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου, Κομαρζέφσκι 1, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς 3, Αρσιτς, Σόκολιτς, Λεμός 1, Κεδέρης.

Ολυμπιακός: Κοτανίδης, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Βίντα, Τζιμπούλας, Παπαντωνόπουλος 1, Κανδύλας, Σλίσκοβιτς 9, Δομπρής, Τσιγαρίδας 1, Πασσιάς 2, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα, Μιχαηλίδης 2, Σάββας 5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ