Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Η ΚΕΔ βραβεύει τον διαιτητή Α. Κατσίνη

Είχε καθοριστική παρέμβαση στη διάσωση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη Π. Αχείμαστου σε αγώνα στη Βοιωτία

Τα συγχαρητήρια στον διαιτητή Αργύρη Κατσίνη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ο οποίος με την έγκαιρη παρέμβασή του έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ελλοπιακού - Ατρόμητου Πειραιά για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής απέδωσαν με σχετική ανακοίνωση η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και η ΕΠΟ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε άμεση παρέμβαση μαζί με τον γιατρό της ομάδας στον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη των γηπεδούχων Παναγιώτη Αχείμαστο που μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας του γύρισε η γλώσσα χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει και αιμορραγούσε από τη μύτη. Μετά τις πρώτες βοήθειες ο παίκτης μετά από λίγα λεπτά ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί πως είναι όλα καλά με την υγεία του.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔ στέκεται στην άμεση - και πολύτιμη όπως αποδείχτηκε - παρέμβαση του διαιτητή όταν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του περιστατικού, ενώ στέκεται και στην εκπαίδευση των διαιτητών γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να βραβεύσει τον Αργύρη Κατσίνη για την ενέργειά του.

Γύρισε τρία νοσοκομεία για τις εξετάσεις

Πάντως, όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του παίκτη Π. Αχείμαστου στην αθλητική σελίδα «gazzeta.gr», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι χρειάστηκε τελικά να γυρίσει τρία νοσοκομεία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και να διαπιστωθούν πως όλα είναι καλά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στο Νοσοκομείο της Θήβας (όπου μεταφέρθηκε αρχικά) δεν εφημέρευε ο αξονικός τομογράφος και μετέβη στο ΚΑΤ που έκανε τις ακτινογραφίες, ωστόσο δεν είχε ΩΡΛ με αποτέλεσμα να καταλήξει στο «Ελπίς» προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ