Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Ψηφοδέλτια μάχης στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη η κατάθεση των συνδυασμών για τις τοπικές εκλογές του Οκτώβρη. Οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κατεβαίνουν στις εκλογές στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους σε όλη την Ελλάδα. Τα ψηφοδέλτια μάχης αποτελούνται από 1.284 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και 21.062 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων. Οι συνδυασμοί ανά Περιφέρεια και δήμο παρουσιάζονται αυτές τις μέρες, σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα και συναντούν μεγάλη απήχηση.

Ξεκινάει έτσι και τυπικά η προεκλογική μάχη για να βγει ενισχυμένη η «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού, με περισσότερους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, παίρνοντας τη διοίκηση σε δήμους. Για να δυναμώσει το μόνο αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική, που χτυπάει όλο το εύρος της ζωής των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων και την οποία υλοποιούν πρόθυμα στους δήμους και στις Περιφέρειες οι εκλεκτοί των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ.

Στις επόμενες σελίδες ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει αναλυτικά τους 13 υποψήφιους περιφερειάρχες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε Αθήνα και Πάτρα, τους υποψήφιους δημάρχους σε όλους τους δήμους της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενεί επίσης συνεντεύξεις με τους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Β. Τομπουλίδη, και Ηρακλείου, Δ. Δουλουφάκη, καθώς και άρθρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, Σωτ. Παρίση.

Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε συνέχεια με την παρουσίαση των υποψηφίων από άλλες περιοχές, με συνεντεύξεις και άρθρα, καθώς θα κορυφώνεται η μάχη για να εκφραστεί και σ' αυτές τις κάλπες το ελπιδοφόρο μήνυμα της ενίσχυσης των συνδυασμών του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ