Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις υποψηφίων

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα Προποντίδα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλαμαριάς. Θα μιλήσουν ο δημοτικός σύμβουλος Βικέντιος Αντωνάκης και η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αναστασία Ποικιλίδου.

-- Στις 8.30 μ.μ. οι ΚΟ Αποκόρωνα Χανίων του ΚΚΕ, στο λιμανάκι Καλυβών. Θα μιλήσει ο Νικήτας Μελισσάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν, επίσης, οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι με συγκρότημα από τον Μπρόσνερο.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 11 π.μ. στο Ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας (Αριστομένους 28), η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του KKE θα παρουσιάσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

-- Στη 1 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Φωκίδας του ΚΚΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στην Αμφισσα (πλατεία Κεχαγιά) θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων δημάρχων για τους δήμους Δελφών και Δωρίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ θα δοθούν επίσης στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην ΠΕ Φωκίδας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ