Τρίτη 13 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Αύριο η εκδήλωση με το Συνδικάτο Amazon Labor Union

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου της «Amazon» από τις ΗΠΑ

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και εργαζομένων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχτηκε χτες τον αντιπρόεδρο του AMAZON LABOR UNION, Darrick Palmer, που έφτασε από τις ΗΠΑ.

Σε δήλωσή του ο Derrick Palmer, αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon» στις ΗΠΑ, δηλώνοντας χαρούμενος που συναντάει το ΠΑΜΕ, σημείωσε ότι «βρίσκομαι εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο ΠΑΜΕ και σε όλα τα συνδικάτα της Ελλάδας».

Σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία του Συνδικάτου AMAZON LABOR UNION, από τις ΗΠΑ, θα πάρει μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ με το Συνδικάτο της «Amazon». Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Τετάρτη 14 Ιούνη, στις 19.00, στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως), με θέμα «Οργανώνουμε την πάλη των εργαζομένων σε κάθε χώρα, σε κάθε χώρο δουλειάς».

Το AMAZON LABOR UNION είναι το πρώτο συνδικάτο που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ στην πολυεθνική «Amazon», σπάζοντας τις προσπάθειες παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και εργοδοτικής τρομοκρατίας. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της οργάνωσης των εργατών στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα των νέων, κόντρα σε λογικές ανάθεσης και αδράνειας.

Η αντιπροσωπεία του Συνδικάτου της «Amazon» θα συναντηθεί με την Γραμματεία του ΠΑΜΕ σήμερα, Τρίτη 13 Ιούνη, στις 12 μ. στα γραφεία του ΠΑΜΕ και θα έχει σειρά συναντήσεων με συνδικάτα και φορείς.


Από την υποδοχή του συνδικαλιστή που έφτασε από τις ΗΠΑ στην Αθήνα
Από την υποδοχή του συνδικαλιστή που έφτασε από τις ΗΠΑ στην Αθήνα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ