Παρασκευή 7 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας με υγειονομικούς στο καφέ «Corner» στην πλατεία Ειρήνης στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον νομό.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Τσαριτσάνης στο καφέ του Δημήτρη Παπαδήμου, με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ του δήμου Χαλκηδόνας, στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Παρεμβάσεις θα γίνουν από την Κωνσταντίνα Αφεντουλίδου και τον Χάρη Κυριαζίδη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στο καφέ «Στρέττο» στο Κιλκίς με τίτλο: «Ολες στον αγώνα με ΚΚΕ δυνατό για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας». Θα μιλήσουν οι υποψήφιες βουλευτές Ρία Αλτιπαρμακίδου, Σταυρούλα Νικολαΐδου και Μέμα Τεμεκενίδου.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Κορινθίας με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα - Τα προβλήματα στην Κορινθία και οι θέσεις του ΚΚΕ», στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Κορίνθου. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Κελάρης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και η Βιβή Τζέκου, μέλος της ΤΕ Κορινθίας, δημοτική σύμβουλος Κορινθίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με θέμα «Η ασφάλεια και η υγεία στην εργασία: Η περίπτωση του Τουρισμού», στο βιβλιοπωλείο «Το Δένδρο».

-- Στις 8 μ.μ. στη Ζάκυνθο, ο Διονύσης Αρβανιτάκης, υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Αγ. Κήρυκα.

-- Στις 8 μ.μ. στους Γαργαλιάνους, ο Σπύρος Νικολόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ, θα μιλήσει στο καφενείο «Αττικό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ