Τετάρτη 11 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας γνωριμίας με την ΚΝΕ και αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ μπροστά στο 13ο Συνέδριο της Οργάνωσης, με τίτλο «Είμαστε χιλιάδες - νέοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές - μέλη της ΚΝΕ. Γιατί όχι και εσύ; Ελα μαζί μας!», προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες τα εξής:

  • Στην Καλαμάτα, εκδήλωση της ΟΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ με θέμα «Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, είναι δικαίωμα για όλους!» την Πέμπτη 12 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ. στο «Brooklyn Live Stage» (Ιθώμης 5). Θα μιλήσει ο Αντώνης Κωσταδήμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τον Νίκο Παπαδόπουλο, τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, και εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων της πόλης.
  • Στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ με θέμα: «30 χρόνια μετά, ο κόσμος δεν είναι όπως υποσχέθηκαν... Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα!», την Τετάρτη 18 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα 5.42, πτέρυγα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Παρέμβαση θα κάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.
  • Στη Χαλκίδα, εκδήλωση της ΟΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ με θέμα: «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ πρωταγωνιστές στις "ανάσες" δύναμης και αισιοδοξίας του λαού και της νέας γενιάς», την Παρασκευή 20 Γενάρη, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου (Σιώκου 1, Χαλκίδα). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπιργάλιας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στην Κοζάνη, εκδήλωση της ΟΠ Δυτ. Μακεδονίας της ΚΝΕ με θέμα: «Μακριά από τον τόπο σου και στην ξενιτιά, αυτές είναι οι "ευκαιρίες" που το σύστημα γεννά» το Σάββατο 21 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στην Εναλλακτική Σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Θα μιλήσουν: Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Φωτεινή Δημαράκη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας της ΚΝΕ και υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας. Σπύρος Μωυσιάδης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας της ΚΝΕ και εποχιακά εργαζόμενος στον κλάδο του τουρισμού.
  • Στο Ηράκλειο, εκδήλωση της ΟΠ Κρήτης της ΚΝΕ με θέμα: «Οι θέσεις της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά - Το φαινόμενο του ναρκωτουρισμού», το Σάββατο 28 Γενάρη στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ