Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Δράση ευαισθητοποίησης για τα προβλήματα του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου

Συνεχίζουν τις δράσεις τους για λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης οι Σύλλογοι Γονέων της περιοχής, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους γονείς να ζητήσουν από τα παιδιά να δημιουργήσουν ζωγραφιές με θέμα «Το νοσοκομείο των ονείρων μας».

«Μέρος από τις ζωγραφιές αυτές θα προσφερθούν ως ένα "ευχαριστώ" προς τους γιατρούς της Παιδιατρικής αλλά και όλου του νοσοκομείου, μεταφέροντάς τους το μήνυμα ότι βρισκόμαστε δίπλα τους στους αγώνες», σημειώνουν οι Σύλλογοι. Το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τις ζωγραφιές στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και περαιτέρω δημοσιοποίησης του προβλήματος.

Οι ζωγραφιές θα συλλέγονται μέχρι την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη. Για ερωτήσεις στο kozanigoneis@gmail.com

Οι Σύλλογοι Γονέων διεκδικούν να μη μείνει καμία μέρα χωρίς εφημερία η Παιδιατρική του «Μαμάτσειου», να γίνει προκήρυξη του συνόλου των θέσεων για την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων με μόνιμο προσωπικό.

«Δεν δεχόμαστε η υγεία να γίνεται αντικείμενο κέρδους για το συμφέρον των λίγων!», τονίζουν στην ανακοίνωση και συμπληρώνουν ότι θα συμμετάσχουν στις δράσεις που διοργανώνονται από σωματεία και φορείς για ένα σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org