Τρίτη 15 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
49 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Εκδηλώσεις με θέμα «Στο Πολυτεχνείο μίλησε ο λαός! Ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός» πραγματοποιούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε πολλές πόλεις. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Τρίτη:

-- Η Περιφερειακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πατρών της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού στην πόλη (Αστιγγος και Μπιζανίου). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Γραμματέας της ΠΟ Πανεπιστημίου Πατρών της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Εύβοιας της ΚΝΕ στις 4 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Ψαχνών, στο μικρό αμφιθέατρο. Θα μιλήσει ο Νικόλας Φάσσας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Ροδόπης της ΚΝΕ και η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα 2 του Τμήματος Παρευξεινίων Σπουδών. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Η ΤΟ ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ στις 2 μ.μ. στην αίθουσα ΔΙΑΛ 3 του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κοδέλλας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Ξάνθης της ΚΝΕ και η ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Α1 των ΠΡΟΚΑΤ. Θα μιλήσει ο Σταύρος Σταμούλης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Επίσης, θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, ενώ θα υπάρχει αφιέρωμα στην αντιδικτατορική δράση της ΚΝΕ μέσα από ντοκουμέντα του παράνομου «Οδηγητή» της εποχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ