Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «SKROUTZ»
Αύριο διαδηλώνουν «μηχανοκίνητα» για τη Συλλογική Σύμβαση

Σε νέα κινητοποίηση για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης προχωρούν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Skroutz» αύριο Παρασκευή, με μηχανοκίνητη πορεία στις 6 μ.μ. από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νέα Ιωνία έως τα γραφεία της επιχείρησης (Αλέκου Παναγούλη 91).

Οι εργαζόμενοι, μετά από κάλεσμα της Σωματειακής Επιτροπής του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ), είχαν πραγματοποιήσει διαμαρτυρία στα γραφεία της εταιρείας την περασμένη Δευτέρα ενάντια στις νέες ατομικές συμβάσεις και τις βλαπτικές μεταβολές που περιλαμβάνουν. Κάτω από την πίεση της κινητοποίησης η εργοδοσία απέσυρε τη διορία που είχε θέσει για την υπογραφή των νέων συμβάσεων και δέχτηκε να γίνει συνάντηση με το ΣΕΤΗΠ στις 17 Οκτώβρη.

Μαζί με το αίτημα έναρξης συλλογικής διαπραγμάτευσης για υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης, στις διεκδικήσεις των εργαζομένων περιλαμβάνονται: Ουσιαστικές αυξήσεις για όλους, πάνω από τον πληθωρισμό. 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο. Μέτρα υγείας και ασφάλειας στα κτίρια. Θέσεις εργασίας για όλους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ