Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το κάλεσμα της σύσκεψης

Τη στήριξή τους στον αγώνα των μεταλλεργατών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας, τα δεδουλευμένα και τα κατεκτημένα με αγώνες δικαιώματά τους, εκφράζουν τα σωματεία που συμμετείχαν στη χτεσινή σύσκεψη, καλώντας στο αυριανό συλλαλητήριο.

«Είναι η ώρα να διαλέξουμε τον δρόμο του αγώνα, απέναντι στη συμπαιγνία κυβέρνησης - ΟΝΕΧ και των συνδικαλιστών τους, που μας καλούν να στρατευτούμε στα σχέδιά τους, παρουσιάζοντας το έκτρωμα ως λύτρωση», τονίζουν ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου και απαιτώντας να εξασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, με αυξήσεις στους μισθούς, με Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Να μη χαθεί ούτε ευρώ από τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.

Το κάλεσμα υπογράφουν μέχρι στιγμής το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, η Ομοσπονδία Φαρμάκου και τα Συνδικάτα - Σωματεία: Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα», Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών, Σωματειακή Επιτροπή στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ-ΝΑΤ, ΕΝΕΔΕΠ, Ενέργειας Πελοποννήσου, Χημικής Βιομηχανίας, Τύπου - Χάρτου, Καθαριστριών Πειραιά, Τροφίμων, Οικοδόμων (Παράρτημα Πειραιά), Επισιτισμού, Ενέργειας, Φαρμάκου, Λογιστών, Κλωστοϋφαντουργίας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας. Επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ