Το πρόβλημα της λειψυδρίας ξαναθυμήθηκαν στο υπουργείο Γεωργίας και για την αντιμετώπισή του ανακοινώθηκε ό,τι και πέρσι: Περιοδείες και συσκέψεις στις Περιφέρειες της χώρας. «Πρωταγωνιστές» θα είναι οι υφυπουργοί Γεωργίας Β. Αργύρης και Φ. Χατζημιχάλης. Και φαίνεται ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό πρόβλημα, πάλι διά της δημιουργίας εντυπώσεων και επίδειξης εικονικού ενδιαφέροντος.
Το πρόγραμμα συσκέψεων του Β. Αργύρη έχει ως εξής: 8 του Μάρτη στις 11π.μ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα. 9 του Μάρτη στις 11π.μ. στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα. 11 του Μάρτη στις 6μ.μ. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. 12 του Μάρτη στις 12.30 μ.μ. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή.
Το πρόγραμμα συσκέψεων του Φ. Χατζημιχάλη είναι το ακόλουθο: 8 του Μάρτη στις 11 π.μ. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και την ίδια μέρα στις 7 μ.μ. στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα.