Πέμπτη 26 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Εγιναν κανονικές, ανόθευτες φοιτητικές εκλογές μετά από χρόνια

Κανονικά έγιναν χτες οι εκλογές του Φοιτητικού Συλλόγου «Σωτήρης Πέτρουλας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), στο κεντρικό κτίριο του Ιδρύματος. Είναι οι πρώτες κανονικές, ανόθευτες εκλογές που έγιναν στον Σύλλογο μετά από σχεδόν δέκα χρόνια.

Θυμίζουμε ότι οι φοιτητές στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους είχαν αποφασίσει να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις 25 Μάη, στο κτίριο της οδού Πατησίων. Ωστόσο οι παρατάξεις ΔΑΠ (ΝΔ), ΠΑΣΠ (γνωστή για τις σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια) και ΠΑΝΚΣ (παράταξη που στηρίζεται από συγκροτήματα του Τύπου και περσόνες των social media) επιχείρησαν στις 18 Μάη να στήσουν εκλογές - παρωδία, εκτός Ιδρύματος, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθήνας, αφού εκεί έκριναν ότι θα ήταν ένα καλό μέρος να «μαγειρέψουν» το εκλογικό αποτέλεσμα όπως επιθυμούν.

Οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου γύρισαν την πλάτη σε αυτό το εκλογικό παρατράγουδο και ψήφισαν χτες στις κάλπες του Συλλόγου τους, στο Πανεπιστήμιό τους. Οι κάλπες έκλεισαν μετά τις 7 μ.μ. και η καταμέτρηση συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ