Παρασκευή 8 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Η εικόνα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας την ώρα της «συγκέντρωσης»
Η εικόνα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας την ώρα της «συγκέντρωσης»
Στη φωτό φαίνεται η «απεργιακή συγκέντρωση» του «Εργατικού» Κέντρου Καβάλας... Αυτή είναι η εικόνα που παρουσίαζε την Τετάρτη. Την ίδια ώρα στην πλατεία Καπνεργάτη, όπου συγκεντρώνονταν τα εργατικά σωματεία της πόλης, εκατοντάδες εργατοϋπάλληλοι, βιοπαλαιστές επαγγελματίες, συνταξιούχοι και φοιτητές συγκροτούσαν ένα μαζικό και γεμάτο ζωντάνια συλλαλητήριο.

Οπως μας ενημερώνουν συνδικαλιστές, η ηγετική ομάδα του «Εργατικού» Κέντρου, που με το ζόρι κουβάλησε τα σαρκία της στη συγκέντρωση, μέρες πριν «έπιανε» σωματεία για να πάνε στη συγκέντρωση, μπας και γλιτώσει τον εξευτελισμό. Ομως της γύρισαν την πλάτη όλοι, αφού όπως φαίνεται δεν συγκινεί το «απεργιακό» κάλεσμα για «τόνωση των επενδύσεων» και για «κοινωνικό εταιρισμό», ούτε κάτι «αναλύσεις» που από το ιμπεριαλιστικό σφαγείο στην Ουκρανία και την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας βλέπει όλο κι όλο «έναν τρελό δικτάτορα».

Θυμίζουμε ότι αυτή η ηγετική ομάδα του «Εργατικού» Κέντρου καλεί το Σάββατο σε καταστατική συνέλευση, για να δοθεί το δικαίωμα στην πλειοψηφία να αποπέμπει εκλεγμένους στη διοίκηση και αντιπροσώπους της μειοψηφίας. Είναι οι ίδιοι που δεν δίνουν προσκλήσεις στους αντιπροσώπους του Σωματείου Οικοδόμων και που κρατούν το Εργατικό Κέντρο κλειστό, απαγορευμένο κτίριο για σωματεία και εργαζόμενους.

«Εχει το βαρέλι πάτο; Η πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΥΚ Καβάλας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο», σχολιάζουν συνδικαλιστές από σωματεία της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ