Σάββατο 2 Απρίλη 2022 - Κυριακή 3 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ
Αλλες εκδηλώσεις
  • Οι Οργανώσεις Α' Αθήνας και Πανεπιστημίων Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν το Σάββατο 2 Απρίλη, στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση στο Πάρκο Γουδή (λεωφ. Μεσογείων, έναντι Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντινάν»). Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Παράλληλα η ΚΟ Αττικής φιλοξενεί στην έδρα της (Αχαρνών 241) μια ενδιαφέρουσα έκθεση για τη ζωή και τη δράση του Νίκου Μπελογιάννη, που θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 4 Απρίλη.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ οργανώνουν μουσικοαφηγηματική εκδήλωση και ομιλία στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις ΠΑΔΑ της ΚΝΕ οργανώνουν στις 3 Απρίλη εκδρομή στην Αμαλιάδα. Θα ξεναγηθούν στο Μουσείο Μπελογιάννη και θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Κόμματος (συμμετοχές: 695 571 4594).
  • Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Σάμο προγραμματίζουν συζητήσεις και προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο» στο Καρλόβασι (Σάββατο 2 Απρίλη) και στο Βαθύ (Κυριακή 3 Απρίλη).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ