Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε, σήμερα, από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.10 στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ τη συζήτηση του Κώστα Καραχάλιου με τους: Χρήστο Τσιντζιλώνη, ιστορικό, Δημήτρη Σέρβο, δημοσιογράφο και Ρούλα Ζαρκάδα, στέλεχος της ΚΝΕ, για τα 59 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ.
  • Στις 19.00 στην εκπομπή ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, σε επανάληψη, μια συζήτηση του Θανάση Παπαρήγα, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητάει με την Αννα Φραγκουδάκη, για το βιβλίο της «Η γλώσσα και το Εθνος 1880-1980. Εκατό χρόνια αγώνες για την αυθεντική ελληνική γλώσσα», των εκδόσεων ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ, σε επανάληψη, ένα ταξίδι στην ιστορική μπουάτ ΑΠΑΝΕΜΙΑ, συζητώντας με τους δημιουργούς της για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου μια συζήτηση με τους προσκεκλημένους του: Ηρακλή Τσαβδαρίδη, πρόεδρο της ΠΟΔΝ και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, με αφορμή την πρόσφατη αποστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών στη Μέση Ανατολή.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, η Σοφία Αδαμίδου συναντά το συγγραφέα Θανάση Χειμωνά.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ