Σάββατο 26 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 27 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις και συζητήσεις για τον Αθλητισμό

Σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Εκδήλωση με θέμα «Μαζικός λαϊκός αθλητισμός, ανάγκη για τον λαό και τη νεολαία» διοργανώνουν οι Οργανώσεις Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, την Τετάρτη 2 Μάρτη 2022, στις 7 μ.μ., στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου).

Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Συσκέψεις με αθλητικά σωματεία στην Κρήτη

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον Αθλητισμό, τα διαχρονικά προβλήματα των αθλητικών σωματείων και την οπαδική βία, οι ΚΟ Ηρακλείου και Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνουν συσκέψεις με ομιλητές τον υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, Θοδωρή Λιάππη, και τον βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη.

Μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα σωματεία και είναι ανοιχτές και για όλους τους παράγοντες, προπονητές, αθλητές, γονείς και όποιον άλλον ενδιαφέρεται.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Στο Ηράκλειο, τη Δευτέρα 28 Φλεβάρη, στη Μουσική Σκηνή «Νυν και Αεί» (Αρχ. Μακαρίου 17) στις 20.00. Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΟΦΗ Σάββας Κωφίδης και εκπρόσωποι της ΕΠΣΗ, του Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαίρου, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου και του Συλλόγου Γυμναστών Ηρακλείου.
  • Στα Χανιά, την Τρίτη 1 Μάρτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (Κυδωνίας 29), στις 19.00. Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι της ΕΠΣΧ, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου και της αντίστοιχης Πανελλήνιας Ενωσης, του ΝΟΧ, του ΣΕΓΑΣ καθώς και φορείς του κλασικού αθλητισμού.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ