Τρίτη 18 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Πέταξε» το Περιστέρι στην Basket League

Οι σημαντικές νίκες του Περιστερίου επί της ΑΕΚ με 101-81 και της Λάρισας επί του Αρη με 84-81 ήταν απ' αυτές που ξεχώρισαν στη 12η αγωνιστική της Basket League. Το Περιστέρι, με την επιτυχία, πήρε βαθμολογική ώθηση φθάνοντας εντός της πρώτης πεντάδας, ενώ η Λάρισα πήρε σημαντική ανάσα στη μάχη της ουράς. Για την ΑΕΚ τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν αφού ο Αγκολα διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά (φλεγμονή) μετά τη νόσησή του με κορονοϊό.

Αλλα αποτελέσματα: ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 86-80, Ολυμπιακός - Ιωνικός 109-65, Ηρακλής - Προμηθέας 82-95. Στη βαθμολογία προηγείται ο Προμηθέας (βάσει των αγώνων που υπολείπονται) και ακολουθούν Ολυμπιακός με 19 β., Παναθηναϊκός (αγωνιζόταν χτες με Απόλλωνα Πάτρας) με 17.

FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Για την ισοφάριση το Λαύριο

Με στόχο τη νίκη που θα του διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» του FIBA Champions League, το Λαύριο υποδέχεται σήμερα στο ΣΕΦ την Τρεβίζο στο δεύτερο ματς στον έξτρα γύρο των αγώνων μπαράζ. Η ελληνική ομάδα μετά την ήττα στο Τρεβίζο επιδιώκει την απάντηση προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει οδηγώντας τη σειρά σε τρίτο αγώνα και πάλι στην Ιταλία (η Τρεβίζο έχει το πλεονέκτημα). Η πρόκριση κρίνεται στις 2 νίκες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ