Τρίτη 11 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Περιοδείες και συναντήσεις με διοικήσεις Αγροτικών Συλλόγων

Στο επίκεντρο τα προβλήματα και η οργάνωση της πάλης των βιοπαλαιστών αγροτών

Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες, όπως η τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής, η έλλειψη κατώτερων εγγυημένων τιμών για τα προϊόντα τους και οι ζημιές από διάφορα καιρικά φαινόμενα, θα αποτελέσουν βασικά θέματα περιοδειών που θα πραγματοποιήσουν από σήμερα, σε περιοχές του νομού, μέλη της νεοεκλεγείσας Διοίκησης της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Σκοπός, όπως τονίζεται, είναι να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις, αλλά και να οργανωθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα, ακόμα πιο δυναμικά, η πάλη του αγροτικού κινήματος, λόγος για τον οποίο θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με συμβούλια Αγροτικών Συλλόγων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ. στα Καλύβια, με επικεφαλής τον Σπύρο Κοτοπούλη, πρόεδρο του ΟΑΣ. Αύριο Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. στην Αμφιλοχία, με επικεφαλής τον Σπύρο Κοτοπούλη. Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στις 7.30 μ.μ. στο Καινούργιο με επικεφαλής τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Γραμματέα της ΟΑΣ). Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, στις 12 μ. στην Κατούνα, με επικεφαλής τον Σπύρο Κοτοπούλη. Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 11 π.μ. στη Βόνιτσα, με επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη, μέλος του ΔΣ του ΟΑΣ, και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, από τις 7 μ.μ. σε Νεοχώρι και Κατοχή, με επικεφαλής τον Σπύρο Κοτοπούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ