Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
PODCAST ΤΗΣ ΚΝΕ
Συζήτηση με αφορμή τα 30 χρόνια από τις αντεπαναστατικές ανατροπές

Καλεσμένη η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Βράδυ της 26ης Δεκέμβρη 1991. Η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο κατεβαίνει από το Κρεμλίνο στη Μόσχα. Γραφόταν η «τελευταία πράξη» των αντεπαναστατικών ανατροπών στην ΕΣΣΔ. Την Τρίτη 24 Δεκέμβρη 1991, απαντώντας σε ερωτήσεις του Τύπου σχετικά με τα γεγονότα στην ΕΣΣΔ, η Αλέκα Παπαρήγα, ως ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τότε, δήλωνε: «Πρόκειται για μια εξέλιξη τραγική για τους λαούς της ΕΣΣΔ, αλλά οι διεθνείς επιπτώσεις θα είναι πολύ σημαντικές και απρόβλεπτες»...

Ακριβώς 30 χρόνια μετά, η ΚΝΕ καλεί στο Podcast της την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πιάνοντας το νήμα από εκείνες τις μέρες και επιδιώκοντας να δοθούν απαντήσεις στις δεκάδες ερωτήσεις που τίθενται καθημερινά από νέους και νέες για εκείνη την περίοδο, για τον σοσιαλισμό που γνώρισε η ανθρωπότητα, για τις αιτίες ανατροπής του, αλλά και για την πρόταση του ΚΚΕ σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Πρώτη live stream προβολή την Κυριακή 26 Δεκέμβρη στις 21.00, από το κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube και από τις πλατφόρμες που φιλοξενούν podcasts (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ