Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΛΩΝΟΣ
Νέο ατύχημα σε αφύλαχτη διάβαση

Αλλο ένα ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Κολωνού, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, όπου υπάρχουν πολλές αφύλαχτες διαβάσεις στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Χαλκίδας και οι κάτοικοι της περιοχής καθημερινά κινδυνεύουν για να τη διασχίσουν.

Χτες το απόγευμα, γύρω στις 6 μ.μ., μια γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει τη διάβαση παρασύρθηκε από τν διερχόμενη αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Λίγη ώρα μετά επενέβη η Πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει και το ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό έρχεται να υπογραμμίσει για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα για ουσιαστικά έργα υποδομής (στη συγκεκριμένη περίπτωση ασφαλείς διαβάσεις πεζών), που να εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των εργαζομένων. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας έχει αναδείξει επανειλημμένα το θέμα και στη συγκεκριμένη περιοχή, αυτό όμως διαχρονικά δεν αποτελεί προτεραιότητα για το αστικό κράτος και τις δημοτικές διοικήσεις, που κάνουν διάφορα έργα βιτρίνας ή έργα που εξασφαλίζουν κέρδη στο κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ